joi, 28 august 2014

W. Shakespeare


La naștere plângem pentru că intrăm
în această vastă... nebunie.

vineri, 22 august 2014

Maxima zilei vine de la Aristotel


Suntem ceea ce facem în fiecare zi.
Prin urmare, excelența nu este un fapt ci un obicei.



miercuri, 13 august 2014

La mulți ani Carmen!

Draga mea Carmen,

C ocazia zilei tale de naștere vreau sa-ți urez un călduros și fratern La Mulți Ani, să ai parte de împlinirea celor mai lăuntrice gânduri și să poți realiza ceea ce îți dorești cu sănătate și forță de muncă. Sper ca anii petrecuți alături de noi, ca experiența alături de Surorile tale și cunoașterea pe care ți-a adus-o Masoneria să reprezinte pentru tine ceea ce a reprezentat și pentru mine la vârsta ta.

Cu drag a ta Soră,


Anca Nicolescu
Suveran Mare Comandor


Gala Concert CRĂCIUN PENTRU TOTŢI


Identitatea de viziune asupra fenomenelor sociale a unui important număr de intelectuali a dat naştere Grupului “SOLIDARITATEA CULTURALĂ ROMÂNĂ”, urmat de formarea unei organizaţii non guvernamentale, numită “SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA ARS XXI”.

Obiectivul iniţial al acestei Fundaţii era organizarea unor evenimente artistice si culturale, în scopul atragerii tuturor celor doritori sa îşi exprime solidaritatea activa cu o multitudine de fenomene sociale actuale şi care, din nefericire, lasă indiferenţi tocmai pe aceia ce au un trai îndestulat şi lipsit de griji.

Activitatea Fundaţiei „SOLIDARITATEA CULTURALA ROMANA” (SCR) s-a dezvoltat în doua direcţii principale, ambele orientate spre operele de caritate… Îngrijirea medicală în spitale şi clinici şi Organizarea unor evenimente artistice şi culturale în scopuri caritabile.

Copyright © Anca Nicolescu. All rights reserved.

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP