joi, 8 martie 2012

La Mulţi Ani femeilor din întreaga lume şi iubitelor mele Surori din MLFR

Doresc a transmite cu ocazia zilei de 8 martie un mesaj de încurajare pentru toate femeile din întreaga lume. Deşi mă aflu în Gabon zilele acestea, unde reprezint ţara noastră, consider că fiecare dintre noi, femeile din întreaga lume, iniţiate sau nu, trebuie să ne îndreptăm preţ de o clipă privirea spre ultimul secol.

După 100 de ani femeile nu mai sunt un subiect tabu în politică ori economie; femeile conduc ţări, mari concerne financiare, ministere, organizaţii locale ori mondiale. 8 martie nu ne omagiază doar pe noi ca simple femei, ci şi importanţa noastră per ansamblu în societate.

Iubitelor mele Surori de la MLFR şi din toate Marile Loji din lume le urez să fie fericite şi împlinite. Să dedice în Ţinutele lor un moment de reculegere nu doar pentru predecesoarele noastre, ci tuturor femeilor de pe mapamond. Să nu uităm că singure nu putem reuşi, aşa cum nici bărbaţii nu o pot face. Cu toţii suntem un tot unitar asemenea principiului creator. Să considerăm această sărbătoare mondială ca una dedicată Umanităţii şi umanismului şi să ne bucurăm că, în calitate de membre ale MLFR, ne putem aduce zilnic aportul la bunăstarea societăţii româneşti.


Gala Concert CRĂCIUN PENTRU TOTŢI


Identitatea de viziune asupra fenomenelor sociale a unui important număr de intelectuali a dat naştere Grupului “SOLIDARITATEA CULTURALĂ ROMÂNĂ”, urmat de formarea unei organizaţii non guvernamentale, numită “SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA ARS XXI”.

Obiectivul iniţial al acestei Fundaţii era organizarea unor evenimente artistice si culturale, în scopul atragerii tuturor celor doritori sa îşi exprime solidaritatea activa cu o multitudine de fenomene sociale actuale şi care, din nefericire, lasă indiferenţi tocmai pe aceia ce au un trai îndestulat şi lipsit de griji.

Activitatea Fundaţiei „SOLIDARITATEA CULTURALA ROMANA” (SCR) s-a dezvoltat în doua direcţii principale, ambele orientate spre operele de caritate… Îngrijirea medicală în spitale şi clinici şi Organizarea unor evenimente artistice şi culturale în scopuri caritabile.

Copyright © Anca Nicolescu. All rights reserved.

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP