miercuri, 7 octombrie 2015

La mulți ani Surorilor noastre Daniela și Anca!

Iubitele mele Surori Daniela și Anca,

Tipicele urări de la LA MULȚI ANI nu-și au rostul astăzi, cu toate că este ziua voastră. Au trecut foarte mulți ani de când ne cunoaștem și la fel de mulți ani de când împărtășim aceleași valori. Interesele noastre comune pentru jurisdicția noastră, România, nu sunt noi, ci reprezintă doar o continuitate a ceea ce a început în anul 1883, s-a instituționalizat în 1922 și a renăscut la începutul anilor 2000...

Voi reprezentați astăzi și vremelnic, asemenea predecesoarelor voastre, stindardul MLFR și păstrați Lumina aprinsă, așa cum a fost încredințată vouă de Marea Maestră din Trecutul Imediat, Anda Huch. 

Mi-aș dori ca astăzi să vă aplecați puțin asupra importanței oficiului pe care-l ocupați și să constatați că nu doar Ordinul, ci și societatea are nevoie de acea perpetuă schimbare și transformare în bine, aceeași care ne oferă șansa de a fi în pas sau cu un pas înaintea lumii în care trăim.

La mulți ani în numele Supremului Consiliu Feminin al României și al meu personal!


Gala Concert CRĂCIUN PENTRU TOTŢI


Identitatea de viziune asupra fenomenelor sociale a unui important număr de intelectuali a dat naştere Grupului “SOLIDARITATEA CULTURALĂ ROMÂNĂ”, urmat de formarea unei organizaţii non guvernamentale, numită “SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA ARS XXI”.

Obiectivul iniţial al acestei Fundaţii era organizarea unor evenimente artistice si culturale, în scopul atragerii tuturor celor doritori sa îşi exprime solidaritatea activa cu o multitudine de fenomene sociale actuale şi care, din nefericire, lasă indiferenţi tocmai pe aceia ce au un trai îndestulat şi lipsit de griji.

Activitatea Fundaţiei „SOLIDARITATEA CULTURALA ROMANA” (SCR) s-a dezvoltat în doua direcţii principale, ambele orientate spre operele de caritate… Îngrijirea medicală în spitale şi clinici şi Organizarea unor evenimente artistice şi culturale în scopuri caritabile.

Copyright © Anca Nicolescu. All rights reserved.

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP